STILRÅDGIVNING

STYLEGUIDE
Her vil du få rådgivning om din stilkerne, råd og vejledning i snit og farver, samt værktøjer til at sammensætte den perfekte garderobe, så du undgår fejlkøb. Denne tjeneste foregår hjemme hos Maria.
Pris kr. 2.250,-

GARDEROBETJEK
Med et garderobetjek får du rådgivning om din stilkerne. Du får en guide i snit og farver samt råd og vejledning i at sammensætte dit tøj på nye måder, så du undgår fejlkøb. Lær at finde skjulte skatte i din garderobe, uden at købe nyt, så du kan bruge det, du allerede har.
Pris kr. 2.950,-

GARDEROBETJEK INKLUSIV OPRYDNING
Du får alt det et garderobetjek indeholder plus en fuldstændig op -og udrydning.
Find guld i din garderobe uden at købe nyt, og få hjælp til at bruge det, du allerede har. Sorter dit tøj sammen med Maria og få ryddet ud og organiseret dit skab, så det bliver nemt og overskueligt at finde det perfekte outfit hver dag.
Pris kr. 4.450,-

SHOPPINGTUR
Hvis du er på udkig efter nyt tøj og vil have hjælp til at finde det helt rigtige. Lær at navigere i snit og farver og hvordan du undgår fejlkøb, så du får det helt rigtige med hjem, der passer dig og din personlige stil. Få råd og vejledning, som du kan tage med dig hver gang du skal ud og shoppe.
Pris kr. 2.250,-

MAKEOVER
Trænger du til en fuldstændig makeover og til at forkæle dig selv.
Du vælger hvilken stylingdel du ønsker: Styleguide, Garderobetjek, Garderobetjek incl. oprydning eller shoppingtur.
Frisørdelen kan består af flere ting, som også du selv vælger.
Klip/styling af hår, farve hår, farve bryn/vipper, makeup og permanent lakering af negle.
Prisen på Makeover varierer alt efter hvilke ting der vælges.